طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل خورهای حرفه ای!

در این مطلب طرز تهیه سس انبه را برای فلافل آماده کرده ایم. سس انبه مخصوص فلافل، بسیار پر خاصیت و پرطرفدار است و دارای طعم و عطری بی نظیر است. در این بخش روش تهیه سس انبه با پودر انبه و یا میوه انبه را می خوانید و می توانید این سس را برای انواع ساندویچ گرم هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید

چیدمان میز صبحانه رسمی و شیک با مدل های بسیار زیبا

با چیدمان زیبای میز صبحانه علاوه بر این که ذوق و سلیقه خود را به نمایش می گذارید ، این وعده مهم غذایی را دلچسب تر و خاطره انگیز تر می کنید. اگر صبحانه کامل میل شود، اشتهای کاذب در طول روز کاهش می یابد و این امر می تواند به کاهش وزن افراد کمک کند تا جایی که یکی از ارکان هر رژیم لاغری، صبحانه کامل است. با چیدن یک میز صبحانه زیبا می توان کاری کرد که کسی به راحتی از مقابل آن نگذشته و با ترکیب رنگها و ظروف مختلف همه را به اشتها در آورد. در ادامه مطلب با چیدمان میز صبحانه رسمی و شیک با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه ژله تزریقی با سرنگ و شابلون

طرز تهیه ژله تزریقی چندان کار سختی نیست و برای درست کردن آن تنها به تمرین و تمرکز احتیاج دارید. انواع طرح‌ها را می‌توانید در ژله تزریقی درست کنید. در ادامه شرح خواهیم داد که چگونه شابلون‌های مورد نیاز را تهیه کنید و شروع به تهیه ژله تزریقی با سرنگ معمولی نمایید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه بیف استراگانف ، غذای محبوب جهانی به سبک روسی

بیف استراگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای خوشمزه را با مرغ هم درست می کنند که با نام چیکن استراگانف شناخته می شود. در ادامه با طرز تهیه بیف استراگانف با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه پیتزا پپرونی با دو روش بسیار خوشمزه

پپرونی به معنی فلفلی می باشد و دلیل نامگذاری این پیتزا به این نام به دلیل استفاده از سوسیس پپرونی در این پیتزا است.پیتزا پپرونی جزء پیتزاهای ایتالیایی است و به مانند سایر پیتزاها در تمام نقاط دنیا تهیه می شود ولی در بعضی مواقع از سوسیس معمولی و مقدار زیادی فلفل استفاده می کنند. در ادامه با طرز تهیه پیتزا پپرونی با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه بارباجادا

بارباجادا به زبان ایتالیایی معروف است به بارباگلیاتا ( Barbagliata )، این نوشیدنی داغ و بی نظیر در آخرای قرن نوزدهم بسیار رایج بود که اکنون شما می توانید آن را در فصل های تابستان به صورت خنک و در فصل زمستان به صورت گرم همراه با کیک یزدی و یا کلوچه کنجدی یا هر نوع دسر دیگری میل نمایید. در ادامه با ما با آموزش طرز تهیه بارباجادا همراه باشید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با طعمی عالی و متفاوت

سوپ گوجه فرنگی یکی از انواع سوپ های مقوی و بسیار سالم ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید ،

بیشتر بخوانید

طرز تهیه ترشی هویج

ترشی هویج یکی از ترشی های خوشرنگ و پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین سفره هم می توان از آن استفاده کرد. این ترشی خوشرنگ باعث زیباتر شدن سفره شما خواهد شد. با طرز تهیه ترشی هویج همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید