طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه

این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید. در بخش آشپزی مجله اینترنتی کاج درخشان اینبار طرز تهیه کیک هویج با ترکیب گردو را برای شما آماده کرده ایم. با تهیه و درست کردن این کیک خوشمزه، به طعم واقعی یک کیک پی ببرید. با مجله اینترنتی کاج درخشان همراه باشید.

مواد لازم

  • 75 گرم آرد
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 2 عدد هویج رنده شده
  • 50 گرم گردو خرد شده
  • 30 گرم پودر نارگیل
  • 75 گرم شکر قهوه ای
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 75 گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای آیسینگ

  • 250 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 3 قاشق غذاخوری پودر شکر
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه کیک هویج با گردو

در ابتدا فر را روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.

گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر قرار می دهیم.

سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.

امیدوارم از طعم بی نظیر این نوع کیک هویج لذت ببرید.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *