طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی یک شیرینی خوشمزه خانگی

کدو حلوایی یکی از خوش طعم ترین سبزیجاتی است که می توان از آن در تهیه انواع دسر، کیک، کلوچه و شیرینی استفاده نمود. کلوچه کدو حلوایی یکی از خوش طعم ترین و خاص ترین شیرینی هایی است می توان در منزل تهیه کرد. برای تهیه کلوچه کدو حلوایی به تخم مرغ، کره، شکر، آرد، کدو حلوایی پوره شده، ادویه های طعم و عطر دهنده و شکلات چیپسی نیاز داریم. در ادامه با طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی در مجله اینترنتی کاج درخشان آشنا خواهید شد.

مواد لازم تهیه کلوچه کدو حلوایی

  1. آرد 3/4 پیمانه
  2. وانیل 1 قاشق چایخوری
  3. پوره کدو حلوایی 430 گرم
  4. بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  5. کره 1 پیمانه
  6. دارچین 2 قاشق چایخوری
  7. پودر شکر 1 پیمانه
  8. زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  9. شکر قهوه ای 1 پیمانه
  10. جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
  11. تخم مرغ 2 عدد
  12. نمک 1/2 قاشق چایخوری
  13. شکلات چیپسی 2 پیمانه
  14. پودر میخک یک پینچ

نکته: “مقدار یک پینچ یعنی مقدار کمی که بین دو انگشت شصت و اشاره قرار می گیرد”

از عصاره وانیل می توانید استفاده کنید و یا از وانیل شکری ، اگر از وانیل شکری استفاده کرده اید مقدار آن را بیشتر کنید تا عطر بیشتری داشته باشد

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی - کوکی کدوحلوایی

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی

  1. کدو حلوایی را بپزید و از پوست آن جدا کنید و با استفاده از چنگال یا گوشتکوب نرم کنید و به شکل پوره در بیاورید
  2. آرد، نمک و تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید
  3. تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید و الک نمایید
  4. کره را داخل ظرف بزرگی بریزید ، شکر سفید و شکر قهوه ای را اضافه کنید
  5. کره و شکرها را با هم بزنید تا پف کند و تغییر رنگ دهد
  6. یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و هم بزنید
  7. پوره کدو حلوایی را هم اضافه کنید و هم بزنید
  8. سپس مخلوط آردها را نیز اضافه نمایید و با درجه کم هم بزنید
  9. شکلات چیپسی ها را اضافه کنید و با ویسک دستی یا قاشق هم بزنید تا دانه ها به شکل اولیه باقی بماند و خرد نشود
  10. با استفاده از اسکوپ بستنی خمیر را شکل دهید و به اندازه های یکسان داخل سینی فر بگذارید
  11. داخل سینی را کاغذ روغنی بیندازید و با فاصله خمیرها را بگذارید
  12. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و از 20 دقیقه قبل گرم کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید
  13. مدت پخت حدود 20 دقیقه است، ممکن است مدت پخت در فر شما کمتر یا بیشتر باشد
  14. وقتی لبه های شیرینی تغییر رنگ داد و کمی از روی کاغذ جدا شد شیرینی پخته است
  15. بعد از پخت شیرینی سینی را خارج کنید و روی سطح صافی بگذارید تا سینی خنک شود
  16. سپس کلوچه ها را برداید و روی توری مخصوص شیرینی بچینید تا خنک شود
  17. بعد از اینکه کلوچه ها خنک شدند برای سرو آماده هستند
  • کلوچه کدو حلوایی را می توان تا یک ماه در فریزر نگهداری کرد
  • این کلوچه بسیار خوش طعم است و عطری عالی دارد و بافت آن هم نرم و لطیف است

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *