طرز تهیه نان زیتونی خوشمزه

این دستور ساده نان نیازی به ورز دادن ندارد و تنها با چند مواد و ابزار ساده به راحتی می توان آن را درست کرد.  در ادامه طرز تهیه نان زیتونی را برای شما بیان میکنیم. با ما همراه باشید.

نکات مهم

  • مواد خشک را وزن کنید. بهترین راه برای اندازه گیری درجه غلظت مواد نان وزن کردن مواد خشک است.
  • فر خود را بشناسید. اگر روی 450 درجه تنظیم می کنید آیا واقعا 450 درجه فارنهایت است؟
  • اگر زیتون دوست ندارید می توانید به جای آن از گوجه فرنگی خشک استفاده کنید.

مواد لازم

  • 1 پیمانه (220 گرم) آب ولرم
  • 1 قاشق چای خوری (4 گرم) مایه خمیر ترش
  • 1 قاشق چای خوری (8 گرم) نمک
  • 2 و ¼ پیمانه (305 گرم) آرد
  • 10 عدد زیتون درشت اسلایس شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد دلخواه:

  • پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 قاشق چای خوری رزماری

طرز تهیه نان زیتونی

  • مایه خمیر و نمک را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ ثانیه به آرامی هم بزنید.
  • به آرامی آرد را اضافه کنید و با هم زن (یا قاشق چوبی) هم بزنید تا کاملا مواد در آب حل شود و حباب های خشک در آن باقی نماند. نتیجه خمیری آبکی به دست می آید.
  • روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق به مدت ۲ ساعت بماند.
  • خمیر را کمی در یخچال قرار دهید. از آنجا که خمیر کمی چسبناک است با قرار دادن آن در یخچال کمتر به دست ها می چسبد.

  • خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و کف دست ها را آردی کنید.
  • روی سطحی که می خواهید خمیر را قرار دهید به اندازه کافی آردی کنید.
  • خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و روی آن آرد بپاشید سپس خمیر را به شکل توپ در بیاورید.
  • خمیر توپی را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید و وسط خمیر را با مشت ضربه بزنید. ۲ روش برای صاف کردن خمیر هست: با دست یا با وردنه.
  • بعد از صاف کردن خمیر روی سطح زیتون (یا رزماری و پنیر به دلخواه) بریزید. کناره های نان را به سمت مرکز تا کنید و رول کنید و سر و ته خمیر را بپیچانید و کمی به زیر تا کنید تا خمیر کوچک تر از قالب شود. سپس خمیر را داخل قالب چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه بماند.
  • فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
  • روی خمیر با برس کمی روغن زیتون بمالید و سپس کمی هم نمک بپاشید.

نکته: قبل از قرار دادن قالب داخل فر، فر را روی ۴۵۰ درجه (به مدت ۱۰ دقیقه) گرم کنید.

olive bread

  • سپس قالب را روی طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت نیم ساعت در حالت بخار قرار دهید تا زمانی که روی نان قهوه ای طلایی شود.
  • در آخر نان را از قالب بیرون بیاورید، اسلایس کنید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *