طرز تهیه مربای انار ، صبحانه ای متفاوت با این مربا

در این مقاله از مجله اینترنتی کاج درخشان می خواهیم طرز تهیه مربای انار را برای شما بیان کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم مربای انار

  • آب انار : سه پیمانه و نیم
  • دانه انار : یک پیمانه
  • شکر : سه پیمانه
  • آب لیمو :به مقدار لازم
مربای انار

طرز تهیه مربای انار

  1. در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانه های انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.
  2. بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.سپس دانه های انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست.
  3.  مربای آماده شده را در ظرف های استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

نکات تکمیلی در مورد مربای انار

  • مربای انار جزو مربا و کمپوت میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد
  • مربای انار را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *