طرز تهیه فینگرفود با نان باگت

همانطور که از اسم آن مشخص است، فینگرفود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده می‌شود. فینگرفود را می‌توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو کرد، هرچند که بهتر است برای غذای اصلی از فینگرفود گرم و برای پیش ‌غذا از فینگرفود سرد استفاده کنیم. در این مطلب از کاج درخشان می خواهیم طرز تهیه فینگرفود با نان باگت را آموزش دهیم.

مواد لازم برای فینگرفود با نان باگت

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • پودر سوخاری 4 پیمانه
  • پودر آویشن 1 ق چ
  • نان باگت 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 ق غ
  • روغن مایع برای سرخ کردن
  • پوره گوجه فرنگی 1/5 پیمانه
  • جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
  • پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
  • تخم مرغ 4 عدد
  • سس گوجه فرنگی تند
  • ذرت پخته نصف پیمانه
  • نمک ،فلفل و ادویه به مقدار دلخواه

طرز تهیه فینگرفود با نان باگت

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک، فلفل، زرد چوبه، و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت (این ادویه را می توانید از عطاری تهیه نمایید) مخلوط کرده کمی روغن به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت و مواد طعم بگیرد و سبک شود. سپس گوجه فرنگی رنده شده،جعفری، ذرت ، و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم تا آب مایه کشیده شود .حرارت را خاموش می کنیم سپس نان های باگت را برش های 6 سانتیمتری میزنیم از یک طرف مقداری از خمیر نان باگت را بیرون می آوریم و از مواد داخل آن را پر میکنیم . میزان طوری باشد که مواد از سر نان بیرون نریزد. تخم مرغ ها را کاملا می زنیم تا یکدست شود. سپس نان ها را در تخم مرغ فرو می بریم و در پودر سوخاری می غلطانیم و آرام در روغن سرخ می کنیم. این فینگرفود ساده و شیک مناسب برای مهمانی است .

نکته: حتما نان هارا باید کامل به تخم مرغ آغشته و سپس در پودر سوخاری غلطانده شود.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *