طرز تهیه فرنچ تست یا نان تست فرانسوی

فرنچ تست یا نان تست فرانسوی مخصوص صبحانه را می توان یکی از معروف ترین صبحانه های دنیا دانست. این صبحانه بین المللی بسیار لذیذ است و در بیشتر کشورها تهیه و سرو می گردد. در منوی صبحانه اکثر رستورانهای اصیل نیز فرنچ تست قرار دارد و در کنار آن معمولا میوه های تازه فصل، سس های میوه ای، مارمالاد و سایر چاشنی های صبحانه سرو می گردد. تهیه فرنچ تست تابع یک دستور کلی است اما تغییرات جزیی در تهیه آن بر اساس فرهنگ و ذائقه افراد امکان پذیر است. در این مطلب از مجله اینترنتی کاج درخشان می خواهیم به شما همراهان گرامی، طرز تهیه این صبحانه لذیذ یعنی طرز فرنچ تست را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم تهیه فرنچ تست

  1. تخم مرغ 4 عدد خامه 150 گرم
  2. عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری نان تست برش خورده حدود 20 برش
  3. پودر جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری پودر شکر برای سرو
  4. پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری کره نرم شده برای سرو
  5. شکر 1/2 پیمانه عسل یا شربت غلیظ برای سرو
  6. شیر 2 پیمانه انواع مارمالاد یا مربا برای سرو
  7. زرده تخم مرغ 2 عدد دانه های میوه تازه برای سرو

طرز تهیه فرنچ تست یا نان تست فرانسوی برای صبحانه

  1. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید
  2. عصاره وانیل، پودر دارچین و پودر جوز هندی را اضافه نمایید
  3. بهتر است جوز هندی را در همان لحظه مصرف با رنده ریز پودر کنید
  4. طرز تهیه فرنچ تست یا نان تست فرانسوی برای صبحانه
  5. در ظرف دیگری شکر، شیر، خامه و زرده تخم مرغ را به خوبی بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود
  6. تخم مرغ ها را با ادویه و وانیل به خوبی بزنید تا از لختگی در بیاید
  7. سپس مایه شیر را کم کم به آن اضافه کنید و در همان حال هم بزنید
  8. طرز تهیه فرنچ تست یا نان تست فرانسوی برای صبحانه
  9. مواد را با هم زن یا ویسک دستی به خوبی بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مایه یکدست و کاملا یکنواختی حاصل شود
  10. سپس برش های نان تست را کاملا داخل مایه فرو کنید تا یک لایه از مایه را به خود بگیرند برای فرو بردن تکه های نان در مایه سریع عمل کنید تا نان خیس نخورد و وا نرود
  11. دقت داشته باشید برای تهیه فرنچ تست بهتر است نان تست را به شکل لوف کامل خریداری کنید و در منزل نان های تست را پهن تر برش بزنید تا بعد از آغشته شدن به مایه وا نرود
  12. سپس تابه چدن یا نچسبی را روی حرارت قرار دهید تا به خوبی داغ شود و کف تابه را کمی روغن بریزید و تمام کف تابه را با چرخاندن روغن چرب کنید
  13. برش های تست آغشته به مایع را داخل تابه داغ و چرب بگذارید و هر طرف آنها را حدود سه تا چهار دقیقه تست کنید در زمان تست کردن حرارت ملایم باشد
  14. بعد از اینکه رویه نان ها طلایی شد و مغز نان ها نیز پخته گردید می توانید فرنچ تست های خوشمزه را سرو کنید
  15. فرنچ تست باید گرم و تازه سرو شود
  16. در هنگام سرو روی فرنچ تست را کره آب شده بمالید و پودر شکر بپاشید
  17. می توانید برای تکمیل طعم آن از انواع میوه، مارمالاد و مربا نیز استفاده نمایید

فرنچ تست

نکات مهم

  • فرنچ تست باید گرم و تازه سرو شود اگر برای مهمانانتان این صبحانه شیک و خوشمزه را تهیه می کنید می توانید فر را با حداقل دما روشن و گرم کنید و در زمان تهیه فرنچ تست ها آنها را بعد از آماده شدن داخل فر گرم و روشن نگهداری کنید تا تمام مقدار مورد نظرتان تهیه شود
  • سپس با سرعت مجدد تمام نان ها را در حد یک دقیقه داخل تابه بچرخانید و تمامی فرنچ تست ها را گرم سرو کنید
  • این صبحانه عالی و خوشمزه را می توانید در روزهای تعطیل یا مهمانی های خاص خود سرو نمایید

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *