طرز تهیه سالاد ذرت با میگو

سالاد ذرت یکی از سالادهای خوشمزه ای است که درست کردن آن با میگو به آن یک مزه خاص میدهد. در ادامه این مقاله از مجله اینترنتی کاج درخشان می خواهیم طرز تهیه سالاد ذرت همراه با میگو را برای شما بیان کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • كنسرو ذرت: یك قوطی
  • میگو پخته خرد شده: یک فنجان
  • خیار شور: نصف فنجان
  • نخود فرنگی: نصف فنجان
  • هویج آب پز: 3 عدد
  • كرفس خرد شده: یک فنجان
  • گوجه فرنگی خرد شده: یک فنجان
  • آب لیمو: 3 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
  • سس مخصوص گوشت: نصف فنجان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

همچنین بخوانید: طرز تهیه کدو سبز گریل شده به همراه ریحان و لیمو


مواد لازم برای تهیه سس گوشت

  • آب گوشت: 2 فنجان
  • آرد: یک قاشق سوپخوری
  • كره یا روغن مایع: 50 گرم
  • آب لیمو: 2 قاشق سوپخوری
  • شوید خشک: یک قاشق مرباخوری
  • خردل: 2 قاشق سوپخوری
  • شكر: یک قاشق مرباخوری
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد ذرت با میگو

خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم. در یک دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم.

طرز تهیه سس گوشت

آرد و كره یا روغن مایع را كمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می كنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود. آب لیمو ، شكر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می كنیم. از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *