طرز تهیه رولت نان لواش

اگر برای پیش غذای این بار مهمانی خود به دنبال ایده ای متفاوت هستید و یا برای مهمانی عصرانه غذای متفاوت لقمه ای را در نظر دارید پیشنهاد ما رولت نان لواش است. این رولت خوشمزه را می توان به سادگی تهیه و حتی در تعداد بالا نیز سرو کرد. در این مطلب از مجله اینترنتی کاج درخشان می خواهیم طرز تهیه رولت نان لواش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رولت نان لواش

  1. تخم مرغ آب پز 2 عدد
  2. پنیر خامه ای 2 قاشق سوپخوری
  3. ساقه پیازچه 5 عدد
  4. کنسرو تن ماهی 1 قوطی
  5. سیر تازه 1 عدد
  6. نان لواش 3 عدد
  7. تره فرنگی 1 عدد
  8. نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم
  9. ماست خامه ای 2 پیمانه

طرز تهیه رولت نان لواش

طرز تهیه رولت نان لواش

تخم مرغ، پیازچه، سیر و تره فرنگی را نگینی خرد کنید. بهتر است تمام مواد یک اندازه و یکدست خرد شوند. ماست، نمک، فلفل و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید و همراه تن ماهی در مواد بالا بریزید. تندیو شوری را به دلخواه اندازه کرده و کمی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا مزه ها با هم ترکیب شده و طعم مورد نظر حاصل شود. نان لواش را روی سطح صافی گذاشته و مواد را روی آن بریزیدکره آب شده را روی مواد ریخته و نان را رول کنید. رولت را در فویل پیچیده و در یخچال قرا دهید. نان را به شکل رولتی به عرض 2 سانتی متر برش دهید. این رولت خوشمزه و ساده برای پذیرایی در وعده های عصرانه و به عنوان پیش غذای ساده مهمانی ها بسیار مناسب است. می توان این رولت ها را برای تغذیه کودکان در مدارس نیز استفاده کرد چون این رولت از مواد سالم و گیاهی تهیه شده است . دقت داشته باشید نان لواش نباید در معرض هوای محیط قرار گیرد چون خیلی سریع خشک می شود.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *