طرز تهیه حسو یک دسر خوشمزه دامغانی

حسو یک دسر خوشمزه مربوط به استان سمنان، شهر دامغان است که از سوغاتی های آن شهر و استان نیز محسوب می شود. در این مطلب از مجله اینترنتی کاج درخشان می خواهیم طرز تهیه این دسر خوشمزه دامغانی، یعنی طرز تهیه حسو را برای شما بیان کنیم. پس تا آخر با ما باشید.

طرز تهیه دسر دامغانی حسو

در زیر مواد لازم برای تهیه ی این دسر خوشمزه آورده ایم.

مواد لازم

  • 3 ق س برنج نیم د انه
  • 4 ق س آرد
  • 1 لیتر شیر
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 ق چ هل آسیاب شد ه
  • 2 ق س زعفران د م کرد ه
  • 2 /1 پیمانه گلاب

دستور پخت و درست کردن این دسر دامغانی

  1. ابتدا برنج را همراه با مقدار کافی آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا برنج خوب پخته و له شود.
  2. آرد ، شیر و شکر را در یک کاسه مناسب خوب با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه برنج کاملا پخت، مخلوط را به برنج له شده اضافه کرده، هم بزنید. دقت کنید که زیر حرارت کم باشد.
  3. مخلوط را مرتب هم بزنید تا زود ته نگیرد. وقتی مواد شکل فرنی به خود گرفت، هل و گلاب را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
  4. بعد از آنکه مواد خوب غلیظ شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از آنها زعفران دم کرده را اضافه کرده، هم بزنید و دیگری باید سفید بماند. دسر حسو را در ظرف هایی که آماده کرده اید بریزید و سرو کنید.

نکته: مقدار شکر را می توانید بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *