طرز تهیه ترشی هویج

ترشی هویج یکی از ترشی های خوشرنگ و پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین سفره هم می توان از آن استفاده کرد. این ترشی خوشرنگ باعث زیباتر شدن سفره شما خواهد شد. با طرز تهیه ترشی هویج همراه ما باشید.

با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقدار کمی ترشی هویج تهیه نمایید. در صورتی که می خواهید ترشی بیشتر یا کمتری تهیه کنید کافیست که مقدار مواد لازم را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور طرز تهیه ترشی هویج در ادامه با همدوره همراه باشید.


همچنین بخوانبد: “ادویه ترشی شامل چه ادویه هایی است؟”


مواد لازم

  • هویج 500 گرم
  • پیاز سفید 1 عدد
  • سرکه سیب 1 فنجان
  • آب 1 فنجان
  • شکر 1 فنجان
  • زنجبیل تازه مقدار کمی
  • تخم گشتیز 1 قاشق چایخوری
  • نمک به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی هویج

  1. ابتدا هویج ها را پس از شستشو پوست بگیرید و به صورت نگینی یا حلقه ای خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید آب داخل قابلمه به جوش بیاید سپس هویج ها را به مدت سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.
  2. پس از گذشت این زمان هویج ها را آبکشی کنید و برای تهیه ترشی داخل یک ظرف بزرگ مانند قابلمه 8 نفره بریزید. در ادامه پیاز سفید را پس از گرفتن پوست به صورت خلالی نازک خرد کنید و به هویج های خرد شده اضافه کنید.
  3. در مرحله بعدی سرکه را به همراه آب ، زنجبیل خرد شده ، تخم گشنیز ، شکر و کمی نمک داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه درون قابلمه به جوش بیاید. چند دقیقه مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل در مایع حل شود.
  4. پس از اینکه شکر به طور کامل در مخلوط سرکه و آب حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایع داخل آنرا به صورت داغ روی هویج و پیاز خرد شده بریزید. اجازه دهید ترشی خنک شود سپس آنرا داخل شیشه بریزید و در جای خشک و خنک قرار دهید تا ترشی آماده شود.

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *