طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو خوشمزه

طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو بسیار راحت می باشد و شما به راحتی می توانید آن دار در منزلتان تهیه کنید. زرشک و آلبالو هر دو از خوراکی های ترش و خوشمزه و البته محبوب هستند پس مزه آنها در ترشی بسیار فراتر از انتظار شما خواهد بود. در ادامه با مجله اینترنتی کاج درخشان همراه باشید.

مواد لازم

  • آلبالو : 200 گرم بدون هسته
  • زرشک پلویی : 30 گرم
  • سرکه : سه چهارم لیوان 4
  • آب یک لیوان 5
  • شکر 4 الی 5 قاشق غذا خوری
  • تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام1قاشق چای خوری
  • هل سبز 3 عدد
  • برگ بو 2 عدد
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • نمک مقداری

طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو

ابتدا هسته های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرده/ زرشک را پاک کرده، شسته و میگذاریم تاکاملا خشک شود.

شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرار قرار می دهیم تا شکر قوام بیاید.

در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.

صبر میکنیم تا 2 ظرف شکر و سرکه ولرم شود

تخم گشنیز ، گلپر ، هل ، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می کنیم

ظرف شیشه ای در دار مناسبی برداشته (توجه داشته باشید که ظرف باید کاملا تمیز و خشک باشد)

نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه ها را افزوده ،بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.

مدت زمان آماده شدن ترشی 20 روز میباشد.

نکات مهم

  1. ترشی در یخچال نگهداری شود
  2. توجه آب آلبالو را داخل ترشی نمیریزیم
  3. اگر آب ترشی کم بود آب ولرم اضافه میکنیم

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *