طرز تهیه بارباجادا

بارباجادا به زبان ایتالیایی معروف است به بارباگلیاتا ( Barbagliata )، این نوشیدنی داغ و بی نظیر در آخرای قرن نوزدهم بسیار رایج بود که اکنون شما می توانید آن را در فصل های تابستان به صورت خنک و در فصل زمستان به صورت گرم همراه با کیک یزدی و یا کلوچه کنجدی یا هر نوع دسر دیگری میل نمایید. در ادامه با ما با آموزش طرز تهیه بارباجادا همراه باشید.

این نوشیدنی داغ خوشمزه یک نوشیدنی شیرین و معروف در میلان ایتالیا است که از مخلوط شکلات و قهوه و معمولا کف دار تهیه و سرو می شود. این نوشیدنی هم به صورت سرد و هم به صورت گرم مصرف می شود و معمولا همراه با کیک کلوچه ای ایتالیایی یا دسرهای دیگر سرو می شود.


همچنین بخوانید: “طرز تهیه انواع قهوه”


مواد لازم برای 4 نفر

  • میزان سرو : 4 نفر
  • زمان تهیه : 15 دقیقه
  1. 25 گرم پودر کاکائو
  2. 50 گرم شکر
  3. 355 میلی‌لیتر شیر
  4. 158 میلی‌لیتر قهوه غلیظ خالص یا اسپرسو
  5. خامه زده شده به مقدار دلخواه برای تزئین

طرز تهیه قهوه بارباجادا

  1. ابتدا داخل یک کاسه کوچک ، پودر کاکائو و شکر را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شود .
  2. سپس شیر را داخل ظرفی کوچک و بر روی شعله‎ی متعادل حرارات دهید تا زمانی که به نقطه جوش برسد .
  3. قهوه را دم کنید و با مخلوط کاکائو و شکر ترکیب نمایید.
  4. این مخلوط را آنقدر به هم زنید تا کف کند .
  5. سپس شیر را به ترکیب قهوه و کاکائو اضافه نمایید .
  6. در آخر برای سرو ، نوشیدنی را درون فنجان ریخته و به مقدار دلخواه خامه بر روی آن قرار دهید .

منبع: مجله اینترنتی کاج درخشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *